Winbet
07.10.2021 17:59

1xBet става изключителен партньор на Олимпик Лион в Африка

Споразумението на една от водещите бетинг компании в света и 7-кратните шампиони на Франция ще бъде за сезон 2021/22, с възможност за по-продължителен период.

Компанията получава правото да използва символите на клуба в своите рекламни кампании. Също така, докато домакинските мачове на Олимпик във френското първенство се излъчват в Африка, феновете ще могат да видят реклами на 1xBet на LED табла.

„Имаме удоволствието да сключим партньорстви договор с клуб от такова ниво. Олимпик Лион е един от най-силните клубове във френската история. Отборът спечели много победи в Лига 1, успешно представя страната си в европейските клубни турнири, а наскоро игра на полуфиналите на Шампионската лига. Освен това клубът е много популярен в Африка и този регион е изключително важен за нас, което се вижда и от статута ни на официален партньор на CAF.

Олимпик Лион е марка от топ ниво, точно като 1xBet. Затова очакваме значителна синергия от сътрудничеството ни. В резултат на това феновете на клуба могат да се подготвят за изобилие от промоции, специални оферти и приятни изненади, които ще им позволят да получат още повече положителни емоции от спорта и резултатите на своя отбор“, каза говорителят на 1xBet Алекс Съмърс.

Според него компанията очаква това сътрудничество да помогне на Олимпик Лион в борбата от френското първенство. Нещо повече, наскоро, с подкрепата на 1xBet, Кайрат стана шампион на Казахстан след 16-годишна пауза.

Вече всички фенове на Олимпик могат да се насладят на най-добрите условия за залагане на любимия си клуб. Играчите могат да се регистрират в 1xBet със специален промоционален код 1XOL и да получат бонус до 260 $, който веднага могат да използват за залагане.