betnews.info
11.02.2022

EasySwipe на ESA Gaming вече е достъпна за лицензираните онлайн оператори в Румъния

ESA Gaming предлага страхотни възможности за кръстосана продажба на букмейкърите, като позволява на потребителите да се насладят на най-качествените казино игри, без да нарушават преживяването от спортните залози.

Портфолиото вече се състои от шест заглавия, включително най-добре представящите се Goal Mine и FruitStaxx, както и последните издания Joker Poker и Egyptian Reels, с вълнуваща пътна карта, планирана за 2022 година.

Румънският пазар за онлайн хазарт отбеляза значителен растеж през последните няколко години и 29 оператора вече притежават лиценз да предлагат услугите си в страната.

Новият лиценз е важен за ESA Gaming, тъй като тя продължава да разширява глобалния си обхват на регулирани пазари по целия свят. Доставчикът вече притежава сертификати в Португалия, Италия и Колумбия, както и лиценз за MGA и гръцки доставчик с по-нататъшно разширяване, което се очаква през 2022 г.

„Радваме се, че получихме още един местен лиценз, който ще ни позволи да представим нашето съдържание на румънския пазар.

„Нашите игри EasySwipe се представят добре навсякъде, където сме активни, предоставяйки на операторите важна опция за кръстосани продажби на все по-конкурентния пазар. Очакваме с нетърпение да си партнираме с румънски оператори и да предложим нашите вълнуващи продукти на нова аудитория.”, каза директорът на ESA Gaming Зорица Смолууд.