Winbet
25.09.2021 14:28

Pariplay е готов да помогне на оператори да се появят в Холандия, веднага щом регулирания пазар отвори на 1 октомври.

Pariplay вече е сключил сделки с над 10 партньора от първо ниво за Холандия, с мрежа от 30 доставчици на игри, които са готови да стартират на живо чрез своите платформи Fusion. Индустриални експерти смятат, че страната в крайна сметка ще се превърне в един от водещите пазари в Европа.

В допълнение към предоставянето на обобщено казино предложение от водещи разработчици в индустрията, собственото онлайн съдържание на Pariplay е внимателно подбрано да включва както заглавия, традиционно предпочитани от холандските офлайн играчи, така и за онлайн играчите в цяла Европа.

Очаква се общо 20 собствени игри да се появят онлайн в началото на октомври, като много други заглавия ще допълнят съдържанието до края на същия месец.

Дългогодишният и експертен опит на Pariplay в Европа го правят идеален партньор за новорегулираните пазари. С огромна мрежа от доставчици на игри, платформата Fusion може лесно да се конфигурира, за да отговаря на законовите изисквания, а операторите и доставчиците могат да се възползват от вътрешното решение за технологиите на игрите, като минимизират натоварването при разработването, за да се подготвят за пазара.

В допълнение, Pariplay предлага цялостна помощ на своите партньори при сертифицирането на техните игри за холандския пазар, наред с другите над 15 пазара, на които оперира, включително Ню Джърси, Мичиган, Великобритания, Малта, Остров Ман, Румъния, България , Португалия, Испания, Швеция, Дания, Швейцария, Колумбия и Италия.

Новият управляващ гейминг директор на Pariplay, Джоуи Хуртадо и вицепрезидентът по продажбите, Андрю Маклийн, ще посетят iGB в Амстердам за да се срещнат лично с настоящи и потенциални нови партньори.

„Ние сме изцяло ангажирани да използваме нашия значителен опит на холандския игрален пазар, за да помогнем както на студиата, така и на операторите да окажат голямо влияние, след като регулираният пазар отвори в началото на октомври.

„Нашата платформа Fusion предлага огромен набор от съдържание за забавление на холандските играчи, както и нашите иновативни и вълнуващи игри, като същевременно улеснява процеса на доставчиците и операторите при извеждането на игрите на пазара. Очакваме Нидерландия бързо да се превърне в една от най-важните юрисдикции в Европа и очакваме да бъдем в центъра на тази история.", заяви Джоуи Хуртадо.