betnews.info
09.02.2022

UFC и Bet365 продължават партньорството си

Като част от споразумението, на феновете ще бъде предоставено първокласно MMA съдържание, тъй като UFC и bet365 стартират ново шоу в YouTube, озаглавено „Един на един“, домакин на което ще бъде UFC анализатора и коментатор Лаура Санко. Шоуто ще включва действия зад кулисите, както и визуализация на битки, ревюта и друго съдържание.

В допълнение към това съдържание, bet365 също ще бъде представен пред феновете на UFC в социалните медийни платформи. Това включва любимата серия на феновете „Ако не знаете, сега знаете“, представено от президента на UFC Дана Уайт.

„След невероятно успешната 2021 г., ние с нетърпение очакваме да разширим партньорството си с bet365, за да включим създаването на ново дигитално съдържание за нашите фенове през тази година. Вярваме, че това ще бъде дългo сътрудничество с bet365.“, каза Ник Смит, вицепрезидент на Global Partnerships в UFC.

Говорител на bet365 коментира партньорството:

„Радваме се да разширим сътрудничеството си с UFC за още една година, с която организацията се завръща в Обединеното кралство със събития на живо. Очакваме с нетърпение да дадем на Лаура Санко допълнителна платформа за контакт с феновете на UFC и да покаже нейната техническа проницателност и анализ."

Също така споразумението включва реклама на bet365 в UFC FIGHT PASS, водещата дигитална абонаментна услуга за бойни спортове, тъй като тя ще бъде партньор на Cage Warriors в UFC FIGHT PASS. Брандирането на bet365 също ще бъде видимо в световноизвестния Octagon® на избрани UFC събития.